Το e-ταιρικό σας supermarket

Καλώς Ήλθατε !      210 9483111    Εγγραφείτε  ή  Συνδεθείτε

  Αναζήτηση Προϊόντων
  HOMESUPERMARKET Α.Ε. Τροφοδοσίες επιχειρήσεων, τροφοδοσίες εταιρειών, τροφοδοσίες γραφείων, Σούπερ Μάρκετ
  Bio Eco     |      Προσφορές     |      Καλάθι     |      Λίστα     |      Ιστορικό     |      Προτιμολόγιο     |      Οικονομική Εικόνα     |      Στατιστικά     |      Β2Β Υπηρεσίες     |      B2B Ενημέρωση     |      Προστασία από τον COVID-19    

  Αγαπητοί μας πελάτες

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας αλλά και την αυξημένη ανησυχία των πελατών μας το τελευταίο διάστημα εφαρμόζουμε πρόσθετα προληπτικά μέτρα προστασίας.

  Το σύνολο του προσωπικού μας έχει ενημερωθεί όλο αυτό το διάστημα ενδελεχώς σχετικά με τα προληπτικά μέτρα προστασίας τα οποία θα πρέπει να τηρεί καθΆ όλη την διαδικασία προετοιμασίας και παράδοσης της παραγγελίας σας.

  α) Το προσωπικό που εργάζεται στην αποθήκη της εταιρείας είναι εξοπλισμένο με μάσκες, γάντια, αντισηπτικά και απολυμαντικά. Έτσι κατά την διάρκεια της προετοιμασίας κάθε παραγγελίας διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα σας είναι απόλυτα ασφαλή και φορτώνονται στα οχήματα τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

  β) Όλα τα οχήματα μας είναι εξοπλισμένα με αντισηπτικά, απολυμαντικά, μαντηλάκια ενώ καθαρίζονται επιμελώς κατά την διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον οι οδηγοί μας μετά από κάθε παράδοση υποχρεούται να απολυμαίνουν τα χέρια καθώς και οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια έχει έρθει σε επαφή με χρήματα ή άλλα αντικείμενα.

  γ) Κατά την παράδοση των εμπορευμάτων οι οδηγοί μας υποχρεούνται να φορούν μάσκα και γάντια, ενώ κρατάνε και την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας για την βέλτιστη προστασίας εκείνων και την δικιά σας. Επιπλέον κατά την εξόφληση της παραγγελίας ο πελάτης τοποθετεί ο ίδιος την κάρτα στο POS ενώ υπογράφει με δικό του στυλό ολογράφως το τιμολόγιο. Αν χρησιμοποιηθεί στυλό της εταιρείας αυτό απολυμαίνεται μετά την παράδοση προληπτικά ενώ ο οδηγός υποχρεούται να αλλάξει γάντια.

  ΚαθΆ ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια αρκετά μεγάλη σύγχυση σχετικά με τα καταστήματα που θα παραμείνουν ανοικτά και όσα θα άρουν την λειτουργία τους θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Home Supermarket B2B θα συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτηση σας.

  Επιπλέον η επάρκεια των εμπορευμάτων δεν εμπνέει καμία ανησυχία ενώ σε ό, τι αφορά αντισηπτικά, οινόπνευμα, αλκοολούχο λοσιόν και απολυμαντικά είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους προμηθευτές μας, αναζητώντας νέες πηγές εφοδιασμού προκειμένου να παραλάβουμε τις απαιτούμενες ποσότητες , ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε επαρκώς στις παραγγελίες σας.

  Επιπροσθέτως για την διαθεσιμότητα των παραπάνω προϊόντων μπορείτε να ενημερώνεστε online αφού κατά την παραλαβή τους ενημερώνεται αυτόματα και το site μας.

  Η ασφάλεια όλως μας αποτελεί προτεραιότητα μας!

  Όροι Χρήσης

  ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (B2B) - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
  H Ιστοσελίδα www.homesupermarket-b2b.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών Super market. Aποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας Home Super Market B2B AE. με (ΑΦΜ: 997182489, ΔΟΥ: ΦΑΕ Πειραιά ), και εδρεύει στην διεύθυνση Ερμού 6 Αθήνα 10563  με υποκατάστημα  Ισμήνης 57, 17675 Αθήνα Τηλ: 210-9483111, Fax: 210-9484012. 

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
  Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και επιπλέον για τις επιχειρήσεις την επωνυμία, το ΑΦΜ , τη Δ.Ο.Υ και τη δραστηριότητα.Εαν επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας μας γνωστοποιείτε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.). Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας. 

  ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  H Ιστοσελίδα www.homesupermarket-b2b.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). 
  Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά. 

  ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ
  Τα προϊόντα που πωλούνται από την Ιστοσελίδα www.homesupermarket-b2b.gr, είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα ή τη φωτογραφία του αντίστοιχου προϊόντος. 

  ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
  Μία παραγγελία ακυρώνεται μόνο όταν δεν έχει παραδοθεί ή δε βρίσκεται στη διαδικασία αποστολής. Δικαίωμα ακύρωσης άνευ επιβάρυνσης μέχρι 12 ώρες μέτα την επιβεβαίωση της λήψης της παραγγελίας. Σε άλλη περίπτωση επιβαρύνεται ο πελάτης με έξοδα μεταφοράς.

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το www.homesupermarket-b2b.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:
  1. Με τη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το www.homesupermarket.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.
  2. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.*Εξαιρούνται οι προορισμοί εκτός Αθηνών
  3. Με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.


  NATIONAL BANK, IBAN: GR83 0110 7240 0000 7240 0472 527
  SWIFT: ETHNGRAA 

  EUROBANKI  BAN: GR54 0260 1850 0001 1020 0490953 

  SWIFT: EFGBGRAA

  Επίσης στο www.homesupermarket-b2b.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρείας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. 

  ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
  ΑΤΤΙΚΗ
  Δωρεάν αποστολή παραγγελιών για παραγγελίες άνω των 40€€
  Για παραγγελίες κάτω των 40€€χρέωση μεταφορικών 5€ άνευ ΦΠΑ
  ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 
  Οι τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους  κάτω από κάθε προϊόν αφορούν εταιρικούς πελάτες & δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

  Για στιγμιαίο έλεγχο της τιμής ενός είδους  με φπα ,διατίθεται η επιλογή πάνω από τις κατηγορίες των προϊόντων ΜΕ ΦΠΑ.

    Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.homesupermarket-b2b.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. 

  ΕΠΑΡΧΙΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΝΗΣΙΑ
  Ελάχιστη παραγγελία 40€ .Οι τιμές μετά τη σύνδεση αλλάζουν και συμπεριλαμβάνουν τα έξοδα μεταφοράς για παράδοση στο χώρο σας . (πληροφορίες παραγγελίας 2109483111) 
  Τα μεταφορικά έξοδα για δυσπρόσιτες περιοχές υπάγονται σε διαφορετικό τιμοκατάλογο, ενημερώνεστε στο 210-9483111.
  Η παραγγελία θα φτάσει σε εσάς (στον τόπο παράδοσης) εντός 48 ωρών για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας (από τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας), ενώ ο χρόνος παράδοσης προσαυξάνεται κατά 48 ώρες για δυσπρόσιτες περιοχές. 
  Χρησιμοποιούμε υπηρεσία μεταφορών για την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων. 
   

  ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
  Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 3 ημερών στη περίπτωση που τα προϊόντα πληρούν τις αρχικές προδιαγραφές τους , και βρίσκονται εντός της ημερομηνίας πριν την ανάλωσή τους.Τα έξοδα μεταφοράς της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. 

  ΔΙΑΦΟΡΑ
  1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπo αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  2. Ευθύνη www.homesupermarket-b2b.gr: To κατάστημα δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.
  3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.homesupermarket-b2b.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία Home super market B2B AE αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

   

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ -GDPR

  Σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό νόμο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων , ενημερωθείτε για τους νέους Όρους χρήσης

  AΣΦΑΛΕΙΑ

  Η Εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη της ασφάλειας παροχής των παρεχομένων Υπηρεσιών και της τήρησης του απορρήτου των πληροφοριών που αφορούν στους χρήστες.

  Τα στοιχεία σας φυλάσσονται ασφαλή και κρυπτογραφημένα και εξαιρούνται από κάθε άλλη χρήση πλην της αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων και είναι τα ελάχιστα στοιχεία που απαιτούνται προκειμένου να υπάρχει μια ποιοτική επικοινωνία επάνω σε ζητήματα που σας αφορούν

  Κάτοχος και υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που θα έχει στην κατοχή της στο αρχείο της για τον ως άνω σκοπό θα είναι η Εταιρεία «HOME SUPER MARKET B2B A.E.»,η οποία εδρεύει στην Αθήνα Αττικής, οδός Ερμού αρ. 6.

  Εκπρόσωπος του υπεύθυνου επεξεργασίας είναι η «HOME SUPER MARKET B2B A.E.», όπως νόμιμα εκπροσωπείται. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η κατά συναίνεση των φορέων των προσωπικών δεδομένων αποστολή ενημερωτικού υλικού, η οποία έχει διαφημιστικούς σκοπούς και η βελτίωση της αναγνωρισιμότητας της Εταιρείας. Αποδέκτης των προσωπικών μη ευαίσθητων δεδομένων είναι μόνο η Εταιρεία. Οποιαδήποτε επικοινωνία με το διαχειριστή του Home Super Market B2B γίνετε με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση info@homesupermarket-b2b.gr

  Σε περίπτωση που δεν επιβεβαιώσετε τη επιθυμία σας για λήψη ενημερωτικών μας έως τις 25/5/2018, θα διαγραφείτε από τη λίστα επικοινωνίας μας εντός 30ημερών

  Ακόμα και μετά την επιβεβαίωση υπάρχει δυνατότητα διαγραφής σας από την λίστα ενημερωτικών της Home Super Market B2B  μέσω αποστολής e-mail στο info@homesupermarket-b2b.gr , αλλά και μέσω ειδικού συνδέσμου που υπάρχει σε κάθε αποστολή ενημερωτικού μηνύματος από την εταιρία μας.

   

  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

  Οι χρήστες, οι οποίοι έχουν γνωστοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα τους στην Εταιρεία έχουν τα εξής Δικαιώματα:

  Tο δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία που τους αφορούν και βρίσκονται στην κατοχή της Εταιρείας. Πληροφόρησης για: α) Όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν, καθώς και την προέλευσή τους, β)Τους σκοπούς της επεξεργασίας,τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών, γ)Την εξέλιξη της επεξεργασίας για το χρονικό διάστημα από την προηγούμενη ενημέρωση ή πληροφόρησή του, δ) Τη λογική της αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, ε) κατά περίπτωση, τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τη δέσμευση (κλείδωμα) των δεδομένων των οποίων η επεξεργασία δεν είναι σύμφωνη προς τις διατάξεις του νόμου 2472/1997. Το δικαίωμα αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων που το αφορούν. Το δικαίωμα προσωρινής δικαστικής προστασίας. Η συγκατάθεση των συμμετεχόντων στην συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών τους –μη ευαίσθητων- δεδομένων μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα. Η Εταιρεία τηρεί όλες, τις από το Νόμο 2472/1997, υποχρεώσεις της. Ο χρήστης έχει δικαίωμα να ζητήσει ανά πάσα στιγμή την διακοπή αποστολής του ενημερωτικού υλικού.

  Το δικαίωμα αντίρρησης ασκείται και απευθύνεται εγγράφως στον υπεύθυνο επεξεργασίας και πρέπει να περιέχει αίτημα για συγκεκριμένη ενέργεια, όπως διόρθωση, προσωρινή μη χρησιμοποίηση, δέσμευση, μη διαβίβαση ή διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων. Για την εξάσκηση του δικαιώματός του αυτού ο κάθε χρήστης μπορεί να αποστέλλει ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση info@homesupermarket-b2b.gr

  Η Εταιρεία δίνει το δικαίωμα στους χρήστες να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα, να διορθώσουν ή/και ενημερώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους, ανά πάσα χρονική στιγμή, αποστέλοντας e-mail δηλώνοντας την ζήτηση της διαγραφής τους από τη βάση δεδομένων της, στο info@homesupermarket-b2b.gr

   

  ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  Το Ηοme Super Market B2B τηρεί και επεξεργάζεται μηχανογραφικό αρχείο προσωπικών δεδομένων, όπου καταχωρούνται τα στοιχεία που οι χρήστες οικειοθελώς δηλώνουν. Η διαχείριση και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από τους παρόντες όρους, από τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 (όπως τροποποιηθείς ισχύει) και από το ευρωπαϊκό δίκαιο.

  Η Εταιρία επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συμβατικής σχέσης με τους πελάτες της, την προστασία των συναλλαγών και την ενημέρωση των πελατών και υποψήφιων πελατών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. 

  Το Home Super Market B2B χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών για τρεις γενικούς λόγους

  • την ενημερωτική υποστήριξη των πελατών / χρηστών του και την επιλογή του περιεχομένου που τους προσφέρει, ούτως ώστε να είναι συναφές με τις γενικές τους προτιμήσεις

  • την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των πελατών / χρηστών του σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του Home Super Market B2B

  • την ενημέρωση τους σχετικά με νέες προσφορές υπηρεσιών και προϊόντων.

  • τη βελτίωση της χρήσης των παρεχομένων υπηρεσιών και του περιεχομένου (user experience –buying experience) του Home Super Market B2B.

   

  ΔΙΟΧΕΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  Η Εταιρεία δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των μελών του Home Super Market B2B σε κανένα τρίτο φορέα. Η Εταιρεία μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των χρηστών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν (δεν ισχύουν όλοι οι όροι ταυτόχρονα):

  • Έχει τη ρητή συγκατάθεση των χρηστών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων

  • Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το Home Super Market B2B  καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/ και παραγγελιών των χρηστών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το Home Super Market B2B έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες του Home Super Market B2B καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς το Home Super Market B2B.

  • Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

   

  IP ADDRESSES

  H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο Home Super Market B2B κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.