Καλώς Ήλθατε !  Εγγραφείτε  ή  Συνδεθείτε   210 9483111

HOMESUPERMARKET Α.Ε. Τροφοδοσίες επιχειρήσεων, τροφοδοσίες εταιρειών, τροφοδοσίες γραφείων, Σούπερ Μάρκετ
Το e-ταιρικό σας supermarket
  Αναζήτηση Προϊόντων
  HOMESUPERMARKET Α.Ε.
  HOMESUPERMARKET Α.Ε. Τροφοδοσίες επιχειρήσεων, τροφοδοσίες εταιρειών, τροφοδοσίες γραφείων, Σούπερ Μάρκετ
  Προσφορές     |      Καλάθι     |      Λίστα     |      Ιστορικό     |      Προτιμολόγιο     |      Οικονομική Εικόνα     |      Στατιστικά     |      Νέα    
  Όροι Χρήσης

  ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (B2B) - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
  H Ιστοσελίδα www.homesupermarket-b2b.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών Super market. Aποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρίας Home Super Market B2B AE. με (ΑΦΜ: 997182489, ΔΟΥ: ΦΑΕ Πειραιά ), και εδρεύει στην διεύθυνση Θέση Θυμάρι Ανάβυσσος Αττικής 19013 με υποκατάστημα  Ισμήνης 57, 17675 Αθήνα Τηλ: 210-9483111, Fax: 210-9484012. 

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
  Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που αφορά επιχειρήσεις επιπλέον την επωνυμία, το ΑΦΜ , τη Δ.Ο.Υ και τη δραστηριότητα.Εαν επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας μας γνωστοποιείτε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.). Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας. 

  ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  H Ιστοσελίδα www.homesupermarket-b2b.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). 
  Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά. 

  ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ
  Τα προϊόντα που πωλούνται από την Ιστοσελίδα www.homesupermarket-b2b.gr, είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα ή τη φωτογραφία του αντίστοιχου προϊόντος. 

  ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
  Μία παραγγελία ακυρώνεται μόνο όταν δεν έχει παραδοθεί ή δε βρίσκεται στη διαδικασία αποστολής. Δικαίωμα ακύρωσης άνευ επιβάρυνσης μέχρι 12 ώρες μέτα την επιβεβαίωση της λήψης της παραγγελίας. Σε άλλη περίπτωση επιβαρύνεται ο πελάτης με έξοδα μεταφοράς.

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το www.homesupermarket-b2b.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:
  1. Με τη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το www.homesupermarket.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.
  2. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.
  3. Με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.


  NATIONAL BANK……… ….GR83 0110 7240 0000 7240 0472 527
  SWIFT: ETHNGRAA 
   

  EUROBANK…………….… . GR54 0260 1850 0001 1020 0490953 

  SWIFT: EFGBGRAA

  Επίσης στο www.homesupermarket-b2b.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. 

  ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
  ΑΤΤΙΚΗ
  Δωρεάν αποστολή παραγγελιών για παραγγελίες άνω των 40€
  Για παραγγελίες κάτω των 40€ χρέωση μεταφορικών 5€ άνευ ΦΠΑ
  ΕΠΑΡΧΙΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  Ελάχιστη παραγγελία 40€ + 4€ /κιβώτιο άνευ ΦΠΑ διαστάσεων περίπου 0,46x0.31x0.22cm (πληροφορίες παραγγελίας 2109483111) 
  ΝΗΣΙΑ
  Eλάχιστη παραραγγελία 60€ + 5€ /κιβώτιο άνευ ΦΠΑ διαστάσεων περίπου 0,46x0.31x0.22cm (πληροφορίες παραγγελίας 2109483111) 
  Η παραγγελία θα φτάσει σε εσάς (στον τόπο παράδοσης) εντός 48 ωρών για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας (από τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας), ενώ ο χρόνος παράδοσης προσαυξάνεται κατά 48 ώρες για δυσπρόσιτες περιοχές. 
  Χρησιμοποιούμε υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) για την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων. 

  ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.homesupermarket-b2b.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. 
  ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
  Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών στη περίπτωση που τα προιόντα πληρούν τις αρχικές προδιαγραφές τους , και βρίσκονται εντός της ημερομηνίας πριν την ανάλωσή τους.Τα έξοδα μεταφοράς της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. ΔΙΑΦΟΡΑ
  1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπo αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  2. Ευθύνη www.homesupermarket-b2b.gr: To κατάστημα δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.
  3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.homesupermarket-b2b.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία Home super market B2B AE αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

  HOMESUPERMARKET Α.Ε. Τροφοδοσίες επιχειρήσεων, τροφοδοσίες εταιρειών, τροφοδοσίες γραφείων, Σούπερ Μάρκετ
  HOMESUPERMARKET Α.Ε. Τροφοδοσίες επιχειρήσεων, τροφοδοσίες εταιρειών, τροφοδοσίες γραφείων, Σούπερ Μάρκετ