Το e-ταιρικό σας supermarket

Καλώς Ήλθατε !      210 9483111    Εγγραφείτε  ή  Συνδεθείτε

  Αναζήτηση Προϊόντων
  HOMESUPERMARKET Α.Ε. Τροφοδοσίες επιχειρήσεων, τροφοδοσίες εταιρειών, τροφοδοσίες γραφείων, Σούπερ Μάρκετ
  Bio Eco     |      Προσφορές     |      Καλάθι     |      Λίστα     |      Ιστορικό     |      Προτιμολόγιο     |      Οικονομική Εικόνα     |      Στατιστικά     |      Β2Β Υπηρεσίες     |      B2B Ενημέρωση     |      Προστασία από τον COVID-19    

  Αγαπητοί μας πελάτες

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας αλλά και την αυξημένη ανησυχία των πελατών μας το τελευταίο διάστημα εφαρμόζουμε πρόσθετα προληπτικά μέτρα προστασίας.

  Το σύνολο του προσωπικού μας έχει ενημερωθεί όλο αυτό το διάστημα ενδελεχώς σχετικά με τα προληπτικά μέτρα προστασίας τα οποία θα πρέπει να τηρεί καθΆ όλη την διαδικασία προετοιμασίας και παράδοσης της παραγγελίας σας.

  α) Το προσωπικό που εργάζεται στην αποθήκη της εταιρείας είναι εξοπλισμένο με μάσκες, γάντια, αντισηπτικά και απολυμαντικά. Έτσι κατά την διάρκεια της προετοιμασίας κάθε παραγγελίας διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα σας είναι απόλυτα ασφαλή και φορτώνονται στα οχήματα τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

  β) Όλα τα οχήματα μας είναι εξοπλισμένα με αντισηπτικά, απολυμαντικά, μαντηλάκια ενώ καθαρίζονται επιμελώς κατά την διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον οι οδηγοί μας μετά από κάθε παράδοση υποχρεούται να απολυμαίνουν τα χέρια καθώς και οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια έχει έρθει σε επαφή με χρήματα ή άλλα αντικείμενα.

  γ) Κατά την παράδοση των εμπορευμάτων οι οδηγοί μας υποχρεούνται να φορούν μάσκα και γάντια, ενώ κρατάνε και την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας για την βέλτιστη προστασίας εκείνων και την δικιά σας. Επιπλέον κατά την εξόφληση της παραγγελίας ο πελάτης τοποθετεί ο ίδιος την κάρτα στο POS ενώ υπογράφει με δικό του στυλό ολογράφως το τιμολόγιο. Αν χρησιμοποιηθεί στυλό της εταιρείας αυτό απολυμαίνεται μετά την παράδοση προληπτικά ενώ ο οδηγός υποχρεούται να αλλάξει γάντια.

  ΚαθΆ ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια αρκετά μεγάλη σύγχυση σχετικά με τα καταστήματα που θα παραμείνουν ανοικτά και όσα θα άρουν την λειτουργία τους θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Home Supermarket B2B θα συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτηση σας.

  Επιπλέον η επάρκεια των εμπορευμάτων δεν εμπνέει καμία ανησυχία ενώ σε ό, τι αφορά αντισηπτικά, οινόπνευμα, αλκοολούχο λοσιόν και απολυμαντικά είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους προμηθευτές μας, αναζητώντας νέες πηγές εφοδιασμού προκειμένου να παραλάβουμε τις απαιτούμενες ποσότητες , ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε επαρκώς στις παραγγελίες σας.

  Επιπροσθέτως για την διαθεσιμότητα των παραπάνω προϊόντων μπορείτε να ενημερώνεστε online αφού κατά την παραλαβή τους ενημερώνεται αυτόματα και το site μας.

  Η ασφάλεια όλως μας αποτελεί προτεραιότητα μας!

  Συχνές Ερωτήσεις

  Πως παραγγέλνω; 
  Μέσω e-shop: www.homesupermarket-b2b.gr 
  Μέσω e-mail: info@homesupermarket-b2b.gr 
  Τηλεφωνικά: 210-9483111 
  Μέσω φαξ: 210-9484012

  Πότε παραλαμβάνω;
  Την επόμενη ημέρα στην πόρτα σας, για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί έως τις 12μμ.

  Πως πληρώνω;
  Με την παράδοση, αντικαταβολή.
  Με πιστωτική κάρτα: Visa | Mastercard | Dinners | Paypal | Pos

  Με τραπεζική κατάθεση στις τράπεζες:

  ΙΒΑΝ EUROBANK

  GR54 0260 1850 0001 1020 0490953

   ΙΒΑΝ EΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

  GR83 0110 7240 0000 7240 0472 527 


  Πότε παραλαμβάνω την παραγγελία μου;
  Την επόμενη εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες που λαμβάνουμε έως τις 12:00μμ.
  Εξαιρούνται παραδόσεις εκτός Αττικής , για περισσότερες πληροφορίες 210-9483111

  Διαδικασία παραγγελίας-παράδοσης εκτός Αθηνών

  1) Δημιουργείτε την παραγγελίας σας μέσα από το site www.homesupermarket-b2b.gr

  2) Αποστέλλετε την παραγγελία σας

  3) Καταθέτετε * σε τραπεζικό λογαριασμό το τελικό κόστος της παραγγελίας σας, και μας αποστέλλετε το αποδεικτικό με mail  στο info@homesupermarket-b2b.gr ή στο fax 210-9484012

  4) Προετοιμάζουμε την παραγγελίας σας, και την αποστέλλουμε στον συνεργαζόμενο μεταφορέα μας

  5) Οι μέρες παράδοσης εξαρτώνται από την περιοχή σας, (π.χ Θεσσαλονίκη & Κρήτη 2-3 ημέρες, Στερεά Ελλάδα –Μακεδονία –Πελοπόννησος 2-5 ημέρες , Θράκη και Νησιά 3-6 ημέρες)  
   

  * Εάν επιθυμείτε πληρωμή με πιστωτική κάρτα , ή paypal ,επιλέγεται το αντίστοιχο πεδίο στους τρόπους πληρωμής, μεταφέρεστε στο αντίστοιχο περιβάλλον , και πραγματοποιείτε την πληρωμή σας.

   

   

  Ποια είναι τα έξοδα αποστολής για κάθε παραγγελία;
  Καμία χρέωση για παραγγελίες άνω των 40€. Παραγγελίες κάτω των 40€ επιβαρύνονται με 5€ + ΦΠΑ.
  Εξαιρούνται παραδόσεις εκτός Αττικής, για περισσότερες πληροφορίες 210-9483111.

  Είναι ασφαλείς οι συναλλαγές μου;
  100% ασφαλείς βάσει του πρωτοκόλλου SSL (Secure Sockets Layer).

  Πως μπορώ να ακυρώσω μια παραγγελία;
  Μία παραγγελία ακυρώνεται μόνο όταν δεν έχει παραδοθεί ή δε βρίσκεται στη διαδικασία αποστολής. Δικαίωμα ακύρωσης άνευ επιβάρυνσης μέχρι 12 ώρες μέτα την επιβεβαίωση της λήψης της παραγγελίας. Σε άλλη περίπτωση επιβαρύνεται ο πελάτης με έξοδα μεταφοράς.

  Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προιόν;
  Ασφαλώς, εντός 10 ημερών, στην αρχική του συσκευασία, και να μην έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης του.
  Τηλεφωνήστε μας στο 210-9483111 και κατόπιν συνεννόησης θα περάσει ο οδηγός μας να παραλάβει την επιστροφή σας χωρίς καμία επιβάρυνση.